Inbraken

Helaas horen en lezen we het maar al te vaak. Ingebroken in huis kan veel emotionele en materiële schade opleveren. Vaak wordt er gedacht, “bij mij is niets te halen” of “Ik sluit altijd alles goed achter mij dicht”. Niets is minder waar. Maar liefst 50.000 aangiftes zijn er in 2017 geweest vanwege inbraak in huis. Het probleem begint vooral dat er geen beveiliging of verouderd systeem in huis aanwezig is. Vaak vind men het overbodig of juist veel te duur en omslachtig met alle kabels die geplaatst moeten worden door het huis.

Beveiliging in algemeen

Er wordt altijd gezegd dat beveiliging preventief werkt. Dit is absoluut waar. Ondanks dat het “tuig” is die dit soort praktijken uitvoert, zijn het geen domme mensen. Ze gaan vaak met veel geweld of juist geraffineerd te werk. Dit komt omdat ze weten of een huis beveiligd is of niet. Als het bekend is dat een huis beveiligd is, daalt de kans op inbraak met 78% tot 90%. Hierin is niet in meegenomen als er wel wordt ingebroken en het alarm afgaat.

Geen draden, geen zorgen

AJAX Systems fabriceert een compleet programma Smart beveiligingsapparaten waarmee het unieke en innovatieve oplossingen combineert. Het ontwerp en design van alle componenten is subliem. Het motto van het AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. De componenten zijn verkrijgbaar in het wit of zwart en het systeem kan volledig via uw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

[interactive_banner_2 banner_image=”id^1370|url^https://mikecom.nl/wp-content/uploads/2018/03/hub-5-1.jpg|caption^null|alt^null|title^null|description^null” banner_style=”style1″ image_opacity=”1″ image_opacity_on_hover=”1″]

Modulaire oplossing

AJAX Systems is volledig modulaire op te bouwen. Het begint allemaal met een hub. Het brein van het alarm systeem. Dit ARM processor aangestuurde ultra dunne hub kan wel tot 100 apparaten draadloos bedienen. Om altijd verbonden te zijn, zelfs als het stroom of het internet is weggevallen, dan zit er een accu in die er voor zorgt dat ten alle tijde het systeem blijft werken. Met de geïntegreerde simkaart-slot, kunt u door middel van een klein mobiel abonnement altijd online blijven.

Jellewer power

AJAX Systems maakt gebruik van een 2-wegs communicatie systeem in tegenstelling van de concurrentie. Hierdoor kunnen de apparaten met elkaar praten. Dit gaat via een eigen ontwikkelde Jeweller℗ verbinding die helemaal encrypted is en constant een “rollende code” gebruikt. Zo is deze veilig en niet te hacken.

Met dit signaal is het mogelijk om op een open veld 2000 meter tussen de hoofdstation te hebben en de module. Deze techniek verbruikt nota bene zo weinig stroom en zorgt er zo voor dat de modules op één batterij zo’n 2 jaar mee gaat.

Starter kit

Met deze starter kit kunt u meteen aan de slag. Met de hub die het systeem aanstuurt. Een deur/raam sensor en een bewegingssensor kunt u meteen aan de slag. Ook zit er nog een afstandsbediening bij, waarmee u het systeem kunt bedienen.

 

Nu al een complete Starterskit voor €399,95