De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

FIBARO is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren van uw woon en werkomgeving. Met het intelligente systeem van modules en sensoren past u uw woning of kantoor gemakkelijk aan en maximaliseert u hiermee uw comfort, veiligheid en efficiëntie van energiegebruik.

De installatie is erg gemakkelijk en niet intensief, u behoeft geen nieuwe kabels te leggen en de miniatuur modules passen in de montagedoos achter uw huidige schakelaars.  U kunt het systeem gewoon gebruiken met uw huidige elektrische installatie en uw bestaande schakelaars.

De Beleving

FIBARO is meer dan een systeem om draadloos uw apparaten te kunnen schakelen, het is een betrouwbare gastheer, een persoonlijke assistent die zorg draagt voor uw familie en uw woning.

Waarom FIBARO

FIBARO is meer dan alleen uw dagelijkse comfort en veiligheid verbeteren, het is een totale verandering van uw leven. FIBARO is de toekomst. Ervaar hoe gemakkelijk het is, uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Compatibiliteit en de Z-Wave technologie

FIBARO geeft u volledige vrijheid van controle en communicatie want het is compatibel  met de meeste smartphones en tablets.

FIBARO is compatibel met de draadloze Z-Wave producten van 300 individuele producenten, welke eventueel bedient kunnen worden met de systeem.

Alle IP cameras kunnen worden geïntegreerd met het systeem, op verzoek wordt er bij detectie van een incident, een foto of video naar de aangemelde smartphones gestuurd.

FIBARO componenten worden niet permanent bevestigd aan de infrastructuur van uw gebouw. Dus als u wilt herinrichten of verbouwen is dit geen probleem. U geeft de module gewoon een nieuwe plaats en dankzij de MESH netwerk technologie zal het zichzelf automatisch aanpassen aan de nieuwe locatie en blijven functioneren met de overige componenten. U kunt het systeem zelfs mee verhuizen en opnieuw aanpassen aan uw nieuwe situatie.

De grafische interface

FIBARO is het enige systeem met een simpele configuratie interface. Waarbij u de mogelijkheden tussen de componenten, scenes en het gehele intelligentie kunt regelen vanaf elke computer op elk moment, waar u ook bent ter wereld. U heeft geen speciale software nodig en hoeft geen externe technische service te bellen.

Veiligheid

FIBARO kan eventueel worden geïntegreerd met uw bestaande alarmsysteem of onafhankelijk als alarmsysteem opereren.

Elk component opereert onafhankelijk van uw alarmsysteem, als deze beschadigd zou zijn of niet zou werken kan FIBARO bij een detectie van brandgevaar bijvoorbeeld zelf rolluiken en/of ramen openen, ventilatie activeren of de verlichting inschakelen. en u een melding hiervan sturen.

U heeft geen VPN connectie of een statisch IP adres nodig om het systeem van afstand te kunnen bedienen en de handmatige bediening van uw schakelaars blijven normaal werken, zelfs bij een totale uitval van uw internetverbinding, Wifi netwerk of een defect aan het systeem zelf.

Aanschaf en installatie

Bij MikeCOM bied ik u een rijk aantal Z-wave merken waaronder Fibaro. Vooral heb ik gekozen voor Fibaro voor zijn ruime toepassing en uitstekende werking. Andere merken waar ik mee werk is oa. Aeotec, Zipato, Z-Wave.Me en Neo om er maar een paar te noemen.

 

Deze kan ik geheel leveren tegen concurrerende prijzen en volledig installeren. Ik werk met een gerenommeerde elektricien die het elektronische aansluiten uitvoert.

Alles is mogelijk in 2020. Heeft u al een SmartHome? Neem contact op voor meer informatie