Waarom UNV?

UNV is een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie markt. Is de wens een goede prijs en een uitstekende kwaliteit? Kies dan voor UNV! Plug & play installatie en Full HD kwaliteit. Tevens beschikken alle nieuwe UNV camera’s over een 4MP lens. Dit betekent dat u in hoge kwaliteit kunt bekijken.

UNV is uitgegroeid tot een internationale topspeler door zich te onderscheiden in strakke industriële vormgeving, technische innovatie en strikt kwaliteitsmanagement. Daarnaast
zijn alle gewenste functionaliteiten beschikbaar die u van perfecte cameraobservatie mag verwachten, inclusief Full HD beeld, cloudconfiguratie, compatibiliteit met andere merken en intelligente videoanalyse.

Het UNV assortiment omvat IPcamera’s, Netwerk recorders, encoder’s, decoders, client software én een handige app

4K

UNV recorders ondersteunen 4K, een Ultra HD standaard met een breedbeeld resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Met 4K is het aantal pixels vier keer zoveel vergeleken met 1080p (Full HD) en 8 keer meer in vergelijking met 720p (HD). Details kunnen daardoor nog scherper worden weergegeven, ook bij inzoomen achteraf.

Smartphone app

Met de smartphone app kunt u op afstand live en opgenomen beelden bekijken, PTZ camera’s bedienen en screenshots vastleggen. Qua installatie worden recorders en camera’s door het scannen van de QR code toegevoegd aan de cloud omgeving. Dit biedt als voordeel dat er geen aanpassingen gedaan hoeven te worden in de routers zoals port forwarding.

Cloudconfiguratie

Een aanpassing in de router is niet meer nodig dankzij cloudconfiguratie. Via het scannen van een QR code kan een recorder eenvoudig worden toegevoegd aan de omgeving van de installateur of eindklant waarna direct beeld kan worden bekeken op een app of via een webbrowser. Ook overige configuratie kan worden gedaan vanuit een remote locatie.

Long Range PoE

Door inzet van UNV recorders kunt u veel tijd en geld bespaard worden wanneer de “Long Range PoE” optie wordt geactiveerd; hierdoor wordt het mogelijk om, zonder additionele adapters de camera’s van stroom te voorzien. Met een kabelafstand tot maar liefst 200 meter te gebruiken tussen UNV recorder en – camera.

Voordelen UniView:

  • Makkelijke cloud configuratie
  • 4MP camera’s voor opperbest beeld
  • Stroom en video signaal over één kabel
  • Gratis app voor Android en Apple. En ook voor de computer
  • 120dB WDR, De 120dB Wide Dynamic Range (WDR) functie verzekert een optimale beeldkwaliteit. Zo ook in situaties waarin sprake is van tegenlicht, overbelichting of schemering.
  • Multi stream technologie, UNV camera’s beschikken over meerdere videostreams. De multi-stream technologie maakt het mogelijk om drie verschillende streams (met verschil in beeldkwaliteit en snelheid), gelijktijdig toe te passen.
  • Overspanningsbeveiliging, De camera’s zijn standaard voorzien van een overspanningsbeveiliging, waardoor de kans op schade door blikseminslag in de buurt wordt verkleind.